DIREKT!
Danas smo u našoj emisiji ugostili gradskog većnika za mlade i kulturu Dušana Radojevića koji nam je rekao koje to manifestacije očekuju mlade u 2017. godini, koliko sredstava je predviđeno za kulturne i omladinske aktivnosti u novoj godini i šta su to Kancelarija za mlade i Omladinski klub.
Više pogledajte u našoj šestoj emisiji.


PODELI
Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi komentari na sajtu su odraz ličnog stava komentatora i ne mogu se dovesti u vezu sa portalom.

4 KOMENTARA

  1. Bravo Dule!!!!! Konacno u Cacku neko sa zdravim idejama kako mladima poboljsati zivot i uneti kreativnosti. Sve pohvale!!!!!

  2. Sve pohvale i zahvalnost ovom mladom coveku koji nesebicno daje sebe i svoju energiju kako bi se mi pred kojima je buducnost osetili kao neko ko pripada ovom gradu i kako bi ostali u njemu.

  3. Dusan Radojevic je neko ko najbolje razume sve probleme i potrebe mladih ljudi i neko ko se zaista zlaze i cini sve napore kako bi u ovom gradu svaki mlad covek kao pojedinac pronasao nacin kako da ostvari svoje ideje i zelje. Svaka cast!!!! Samo napred

OSTAVITE SVOJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here