Pobednik drugog memorijalnog košarkaškog turnira “Sećanje na Cveka“ je domaćin Mladost. U izuzetno zanimljivom i neizvesnom finalu mlađi pioniri Mladosti su “odbranili“ domaći teren i savladali Borac rezultatom 39:35. Utakmica je protekla u neizvesnoj igri, a pobednik je odlučen u samom finišu meča.

U borbi za treće mesto Takovo je bilo bolje od Železničara rezultatom 54:47. Utakmicama za plasman su prethodili mečevi pre podnevnog programa u kojima je Mladost savladala Železničar sa 40:27, dok je Borac bio bolji od Takova rezultatom 44:43.

Turnir je protekao u fer i korektnoj atmosferi, a svi učesnici su na svečanom otvaranju minutom ćutanja još jednom odali poštu velikom drugu i saradniku Draganu Cvetkoviću Cveku. Treneri košarkaškog kluba „Mladost“ su sa članovima Cvekove porodice danas obišli njegovu večnu kuću i još jednom odali poštu čoveku koji je toliko dao čačanskoj košarci i KK Mladost.

KK Mladost


PODELI
Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi komentari na sajtu su odraz ličnog stava komentatora i ne mogu se dovesti u vezu sa portalom.

OSTAVITE SVOJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here