CRNO-BELI PRESEK SEZONE Ostoja Mijailović za Blicsport: Da osvojimo titulu, pa da uđemo u Evroligu sledeće godine

  0
  FOTO: A. DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA

  Posle završetka sezone u regionalnoj ABA ligi, u kojoj košarkaši Partizana drugi put za tri godine nisu stigli do plej-ofa, ali su posle tri i po godine osvojili trofej Kupa Radivoja Koraća, čelnici crno-belih su održali sednicu Upravnog odbora.

  FOTO: A. DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA

  I dok je trener Nenad Čanak zbog „prolećnog raspusta“ od 40-tak dana dao igračima slobodnu sedmicu, predsednik kluba Ostoja Mijailović je za Blicsport preneo odluke sa sastanka u Humskoj.

  – Podnet je izveštaj sportskg sektora za period od dolaska novog stručnog štaba i usvojen je jednoglasno. Govorilo se o planovima, a jedinstven stav Upravnog odbora je da je cilj osvajanje domaće lige, a za sledecu sezonu ulazak u Evroligu – izjavio je Ostoja Mijailović za Blicsport.

  U našem najtrofejnijem klubu, često su ove sezone izražavali nezadovoljstvo radom vodećeih ljudi ABA lige.

  – UO je zauzeo stav za sednicu skupštine ABA Lige koja se održava u utorak, Partizan će tražiti da se utvrde principi koji će od strane ABA lige biti garantovati iste uslove za svaki klub koji je član lige. Liga nije privatna i ona treba da bude zajednica svih klubova – dodao je Mijailović.
  Blic


  OSTAVITE SVOJ KOMENTAR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here