Kako je ova majka zaradila MILIONE uz pomoć dece

0

Ema Mekneili, majka troje dece iz Sidneja, stvorila je milionski posao uz pomoć kecelja i peškira.

Osnovala je kompaniju 2000. godine kako bi olakšala prikupljanje sredstava za lokalnu dobrotvornu organizaciju. Koristila je dečja umetnička dela i štampala ih na peškirima, keceljama i cegerima. Škole, obdaništa i zajednice kupovale su njena dela, a zatim bi ih koristili za prikupljanje sredstava.

Danas radi sa 1.000 škola i godišnje proda peškire za više od milion dolara

– Više od 1.000 škola nam ukazuje poverenje svake godine, od velikih gradskih do udaljenih i malih zajednica. Moja strast je da stvaram jedinstvene i kreativne proizvode za škole, dečje centre i zajednice – rekla je Mekneili.

– Kao i mnoge mame preduzetnice, počela sam sa kompanijom kada sam planirala porodicu. Želela sam biznis koji je dovoljno fleksibilan da mogu da zaradim ali i budem sa decom. U to vreme se uvek nešto prodavalo tokom prikupljanja sredstava i tu sam videla priliku da iskoristim uspomene za prikupljanje novca – rekla je Mekneili.

Kako je rekla, posao donosi svim uključenim stranama, piše “Dejli mejl”.

– Projekti se lako pokreću, organizacije prikupljaju novac, roditelji obožavaju proizvode, i deca vole da vide ištampano svoje umetničko delo. Cilj je da svi uživaju – ispričala je Mekneili.


OSTAVITE SVOJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here