SNS: U vreme Milisava Obradovića u Čačku izgradjeno 80 000 nelegalnih objekata

0

U našu redakciju stiglo je saopštenje Gradskog odbora SNS koje prenosimo u celosti:

U vreme dok je otac Boška Obradovića Milisav Obradović bio šef gradjevinske inspekcije, u Čačku je izgradjeno izmedju 60 000 i 80 000 nelegalnih objekata. To samo govori o tome koliko je država u to vreme bila ozbiljna i koliko su inspekcije bile neodgovorne i korumpirane.

Dakle, svako je mogao da gradi šta želi, gde želi i koliko želi, a da za to ne odgovara. Neki tvrde da je Milisav Obradović žmureo na oba oko, jer je za to bio dobro namiren. Da li se radi o tome, ili su službe jednostavno bile nesposobne, ocenu o tome prepustićemo sudu javnosti.

Ono što je sigurno jeste da je smehotresno i u isto vreme krajnje bezobrazno i bahato, da sin Milisava, Boško Obradović deli lekcije gradjevinskoj inspekciji, koja je postupala potpuno profesionalno i u skladu sa zakonom. Smehotresno je jer očigledno Boško ne poznaje zakon, a bezobrazno jer je on poslednji koji o tome treba da priča. Kao prvo morao bi da pita svog tatu kada se i kako izgradiše toliki silni nelegalni objekti pred njegovim nosom. Онако симболички.

Takodje je važno da nauči razliku izmedju kuće, zgrade,odnosno stambenog objekta i potpornog zida izgradjenog zbog sanacije klizišta. Kao narodni poslanik morao bi da zna koji zakoni važe za sve navedene pojedinačne slučajeve. Ili ne čita zakone, ili svesno obmanjuje javnost. Verovatno je u pitanju i jedno i drugo.


OSTAVITE SVOJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here