Festival “Priča”: Partibrejkersi i Bajaga umesto Parnog valjka i Goblina (VIDEO)


Bend “Parni valjak” ipak neće nastupiti na ovogodišnjem festivalu “Priča”. Kako je saopšteno na zvaničnoj fejsbuk stranici ovog zagrebačkog sastava, koncerti se otkazuju zbog zdravstvenih problema pevača Akija Rahimovskog. Pred čačanskom publikom neće se pojaviti ni “Goblini”.

 

U predviđenim terminima, na igralištu FK “Remont”, nastupiće dva legendarna benda – Partibrejkersi i Bajaga i Instruktori.

Prvog dana, 15. juna, nastupiće: Bajaga, Dejan Cukić i Spori ritam bend i Manjifiko, a drugog, 16. juna: Riblja čorba, Partibrejkers i Kerber. Oba dana, priliku da se predstave čačanskoj publici imaće i mladi bendovi.

Kako su izjavili za Epicentar press Aleksandar Raković, tehnički direktor Festivala “Priča” i Žana Nenadović, PR Festivala, ulaznice po promotivnoj ceni od 600 dinara za sve koncerte moći će da se kupe na biletarnici Doma kulture i na svim prodajnim mrežama GIGS TIX-a.

 

 

Što se tiče ljubitelja pozorišta, pripremljen je Pozorišni Maraton sa nekoliko predstava za decu i odrasle uz aktivno angažovanje našeg velikog glumca i prijatelja festivala Cacija Mihailovića.

Pored pozorišnih predstava za najmlađe biće organizovan maskenbal, zatim, izložbe fotografija, promocije knjiga, projekcije filmova i svakodnevni muzički koncerti.

Poseban akcenat je stavljen na najveću atrakciju Festivala Priča, kao festival u festivalu, a to je ROCK KARNEVAL, u kome će učestvovati plesni klubovi našeg grada i đaci srednjih škola koji će organizovano osmisliti i izraditi svoje karnevalske kostime.

Podsetimo, Festival PRiČA biće održan u Čačku, od 11. do 17. juna, i to po prvi put na nekoliko lokacija u gradu.

Pogledajte promotivni spot za ovogodišnju “Priču”:

Izvor: Epicentar press


Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi sadržaji u obliku video i foto materijala su vlasništvo njihovih autora, molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na [email protected]