Čačak: General Diković posetio „Slobodu“

0
FOTO: MOD / Jovo Mamula

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković je sa članovima svog proširenog Kolegijuma posetio privredno društvo „Sloboda“ a. d. Čačak.

Generalni direktor Slobode Zoran Stefanović predstavio je proizvodne kapacitete, poslovne rezultate i planove tog privrednog društva.

Diković i saradnici obišli su objekte ovog preduzeća za kompletiranje municije srednjeg i velikog kalibra, izradu čaura, za mehaničku obradu rezanjem i izradu prototipova, kao i linije za lakiranje i završnu hemijsku zaštitu čaura, saopštilo je Ministastvo odbrane.

Za dugogodišnju uspešnu saradnju i doprinos unapređenju operativnih sposobnosti Vojske Srbije, načelnik Generalštaba general Ljubiša Diković uručio je zahvalnicu generalnom direktoru „Slobode“ Zoranu Stefanoviću.

U upravnoj zgradi preduzeća „Sloboda“ a. d. Čačak danas je održana i sednica proširenog Kolegijuma načelnika Generalštaba, na kojoj su, između ostalog, razmatrani bezbednosna situacija u zemlji i regionu, spremnost i sposobnost snaga Vojske Srbije i druga pitanja od značaja za operativne i funkcionalne sposobnosti Vojske Srbije.


OSTAVITE SVOJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here