Sat koji prati vaš san, stres, a ujedno je i telefon


Uz Galaxy Note9 Samung je u Njujorku predstavio i Galaxy Watch, novi pametni sat koji ima mogućnost povezivanja na LTE mrežu, opcijae za praćenje životnih navika i personalizovani dizajn.

FOTO: RAS Srbija

Nova linija Samungovih pametnih satova kao jedno od najbitnijih unapređenja ima jaču bateriju koja omogućuje autonomiju do 80 i više sati. Druga bitna stvar je to što ima opciju povezivanja na LTE mrežu što znači da ga možete koristiti za dobijanje i odgovartanje na poruke, pozive, korišćenje mape ili slušanje muzike. Takođe, može da se poveže sa svim Android uređajima ali i iOS telefonima nakon ajfona 5.

Zanimljivo je i da sat uz nove aplikacije detektuje kada ste pod stresom i nudi vam vežbe disanja. Ujedno, tu je nova unapređena aplikacija za praćenje sna koja prati sve stadijume spavanja, uključujući i REM san, kako bi korisnicima pomogla da prilagode svoje navike i obezbede sebi odmor. Sat podržava i praćenje ukupno 39 vrsta fizičkih aktivnosti, ali i praćenje načina ishrane.

FOTO: Promo

Što se samog izgleda tiče Galaxy Watch donosi različite dimenzije uređaja: srebrnu, prečnika 46 mm i opciju od 42 mm u crnoj ili boji starog zlata. Galaxy Watch nastavlja tradiciju Samsungovih pametnih satova sa prepoznatljivim kružnim, rotirajućim ciferblatom, istovremeno prihvatajući digitalni imidž sa stalno uključenim ekranom (Always On Display), uz unapređenu funkcionalnost. Prvi put, Galaxy Watch donosi zvuk otkucavanja analognog sata i zvona na svaki sat, kao i efekat dubine koji senči svaki detalj na ciferblatu, što satu daje tradicionalan izgled.

Sat kod nas stiže od 21. septembra, a naručivanje kreće od 30. avgusta.


Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi sadržaji u obliku video i foto materijala su vlasništvo njihovih autora, molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na [email protected]