Još dva flegšipa iz LG-a


LG je odlučio da maksimalno iskoristi uspeh svoje G7 serije i dopunio ju je sa još dva modela – LG G7 One i LG G7 Fit.

LG G7 One je prvi Android One smartfon kompanije LG spojen sa inovacijama iz Gugla. Ima Qualcomm Snapdragon 835 mobilnu platformu u kombinaciji sa 4GB RAM-a i 32GB interne memorije. Od G7ThinG je preuzeo dobar deo dizajna, polirani metalni okvir koji je otporan na prašinu i vodu. Ima QHD+ (3120 x 1440) Super Bright displej od 6,1 inča koji se odlikuje Fullvision formatom ekrana od 19.5:9.

LG G7 One radi na operativnom sistemu Android 8.1 Oreo i uključuje u fabričkoj verziji samo najneophodnije aplikacije pa ga korisnik dalje sam može oblikovati. Dodatak je veštačka inteligencija Google asistenta koji se pokreće pritiskom na na posebno dugme na bočnoj strani telefona.

FOTO: Promo

Google Lens je takođe dostupan na LG G7 One i omogućava novi Google način pretrage pomoću tehnologije računarskog vida i veštačke inteligencije. Pošto je Google Lens dostupan iz Google asistenta i Google Photos, korisnici mogu da traže informacije o predmetima, identifikuju tekst, posećuju web sajtove, uključuju vizit kartice u kontakte, dodaju nove događaju u kalendar ili potraže stavku na meniju restorana bez kucanja.

Poseban akcenat je na reprodukciji zvuka jer daje virtuelni 3D zvuk za sve sadržaje, do 7.1-kanalnog zvuka sa DTS:X a ima i Boombox zvučnik koji koristi unutrašnji prostor telefona kao rezonantnu kutiju kako bi proizveo dvaput više basa u odnosu na konvencionalne smartfonove.

FOTO: Promo

Drugi model je LG G7 Fit kojim LG pokušava da premostio jaz između modela srednje klase i vodećeg modela. Ima Qualcomm Snapdragon 821 zajedno sa 4GB RAM-a i 32GB ili 64GB interne memorije ali i LCD FullVision displej od 6,1 inča sa QHD+ (3120 x 1440) rezolucijom koji napaja LG-ov Super Bright LCD sa osvetljenjem od 1.000 nita.

Poput LG G7 ThinQ i G7 Fit pruža funkcije kao što su AI CAM, 32-bit Hi-Fi Quad DAC, Boombox zvučnik i DTS:X 3D Surround zvuk. Inače zadnja kamera ima 16MP standardni ugao (F2.2 / 76°) a prednja 8MP širokougaona (F1.9 / 80°). Tu je i baterija od 3000mAh.


Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi sadržaji u obliku video i foto materijala su vlasništvo njihovih autora, molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na [email protected]