Pretukao ženu pa sebi presudio

0
FOTO: Mondo

Zoran Stevanović iz Milićevaca izvršio je u sredu samoubistvo nakon što je prethodno brutalno pretukao bivšu suprugu na velikoj čačanskoj pijaci, gde je nesrećna žena radila, saznaje Morava info. Nakon toga Zoran se vratio u selo i u voćnjaku izvršio samoubistvo.

Stevanović je juče došao u grad i i otišao u objekat na Zelenoj pijaci gde je kao prodavac radila njegova bivša supruga (49). Nakon kraće rasprave izvukao je metalnu šipku i počeo da je udara po glavi i telu. Žena je počela da zapomaže i da doziva upomoć, ali je nasilnik uspeo da je udari nekoliko puta svom žestinom pre nego što je napustio objekat, a potom i pijac.

Ubrzo se na licu mesta pojavila policija i hitna pomoć.

Žena je u bolnicu primljena sa teškim telesnim povredama glave, trupa i ekstremiteta. Njeno zdravstveno stanje je za sada stabilno i nalazi se na intenzivnoj nezi čačanske bolnice.

– Kada je patrola došla u Milićevce da privede osumnjičenog za nasilje, u kući smo zatekli majku osumnjičenog, koja nam je rekla da je njen sin tog jutra otišao u grad i da ga od tada nije videla. Ubrzo potom, dobili smo saznananje da je oduzeo sebi život vešanjem. Njegovo telo pronašle su komšije u voćnjaku – kaže izvor Morave info iz istrage.

Kako saznajemo, u ovom slučaju neće se voditi dalja istraga, pošto je izvršilac krivičnog dela nasilje u porodici preminuo.


OSTAVITE SVOJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here