Završeno asfaltiranje u MZ Ježevica i MZ Rajac


Gradonačelnik Čačka Milun Todorović zajedno sa saradnicima nakon nešto više od mesec dana od početka, juče je obišao završetak radova na asfaltiranju putnog pravca u MZ Ježevica do MZ Rajac čija je dužina 6.500m, a u koju je uloženo 35,5 miliona dinara iz budžeta Republike Srbije.

Rekonstrukcija ove saobraćajnice značajna je za žitelje više mesnih zajednica, počev od Zablaća preko Ježevice, Rajca, ali i žitelje Lipnice, Petnice i Premeće koji koriste ovu saobraćajnicu.

U skladu sa vremenskim prilikama i dinamikom izvođača nastavlja se sa rekonstrukcijom putnog pravca od Zablaća do skretanja za Rajac koji je veoma oštećen prilikom rekonstrukcije starog puta Čačak – Kraljevo. Izvođač ovih radova su Putevi Čačak.


Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi sadržaji u obliku video i foto materijala su vlasništvo njihovih autora, molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na [email protected]