Danas moguć sneg, oblačno i hladnije

FOTO: Matrix Studio

U Srbiji će biti umereno do potpuno oblačno i hladnije vreme, mestimično sa slabim snegom, saopštio je RHMZ.

Zapadni i severozapadni vetar će biti umeren, a povremeno i jak. Jutarnja temperatura biće od minus tri do dva stepena, a najviša dnevna od dva do pet stepeni Celzijusa.

U Čačku će danas biti umereno i potpuno oblačno, hladnije vreme. Moguć je slab sneg, uglavnom popodne i uveče. Zapadni i severozapadni vetar će biti umeren. Jutarnja temperatura biće oko nule, a najviša dnevna oko dva stepena Celzijusa.

U Srbiji će narednih sedam dana biti umereno do potpuno oblačno vreme, u većini mesta ujutro uz mraz, a temperatura će biti malo ispod ili oko prosečnih vrednosti. Do nedelje će u većini mesta biti uglavnom suvo vreme, a potom mestimično sa kišom ili snegom, ali uz malu količinu padavina.

Meteorološke prilike mogu doprineti smanjenju tegoba većine hronično obolelih. Oprez se savetuje nervno labilnim osobama i kardiovaskularnim bolesnicima. Moguće meteoropatske reakcije su glavobolјa i promenlјivo raspoloženje.


Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi sadržaji u obliku video i foto materijala su vlasništvo njihovih autora, molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na [email protected]