ZLATNIK ZA PRVU BEBU: Zamenica gradonačelnika obišla prvu bebu rođenu u Čačku u 2019.


Lepa vest stigla nam je iz porodilišta Opšte bolnice u Čačku, gde je 22 minuta nakon ponoći rođen dečak Đorđe. Tradicionalno kao i svake godine, Grad Čačak je darivao provorođenu bebu u Novoj godini zlatnikom (Belog anđela).

– Čestitamo mami Jeleni kojoj je ovo drugo dete. Kako su nas izvestili u čačanskom porodilištu, i 2018. godinu smo ispratili sa dečjim plačem, jer je jedna naša sugrađanka na svet donela bebu nešto posle 23 sata stare godine, a u jutarnjim časovima Nove godine na svet nam je stigla i drugorođena beba, ovaj put devojčica, rekla je Milica Dačić, zamenica gradonačelnika Čačka.

Nakon darivanja zlatnikom, takođe u organizaciji Grada, Dačić je obišla i odeljenje pedijatrije gde je mališanima, koji su Novu godinu dočekali u Bolnici, uručila paketiće.


Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi sadržaji u obliku video i foto materijala su vlasništvo njihovih autora, molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na [email protected]