Protest „JEDAN OD PET MILIONA” 18. januara i u Čačku

Protest u Beogradu, foto: M. Mitrović/RAS Srbija

Protest je najavljen za petak 18. januar u 18 časova kod spomenika Stepi Stepanoviću u Čačku.

U Beogradu je sinoć održan šesti po redu protest. Juče je bilo tačno 50 dana od napada na lidera Levice Srbije Borka Stefanovića, što je bio i razlog za održavanje prvog protesta „Stop krvavim košuljama“ 8. decembra prošle godine.

Osim otkrivanja nalogodavaca ovog napada, organizatori su proširili zahteve. Traže i pet minuta na RTS-u za proteste, jednako izveštavanje o svim političkim opcijama na javnom medijskom servisu, pronalazak počionilaca i nalogodavaca ubistva predsednika inicijative SDP Olivera Ivanovića i nalogodavaca napada na novinara Milana Jovanovića.

Traži se i ostavka ministra unutrašnjih poslova Srbije Nebojše Stefanovića, kao i smene generalnog direktora Radio-televizije Srbije Dragana Bujoševića i urednika informativnog programa RTS-a Nenada Lj. Stefanovića.


Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi sadržaji u obliku video i foto materijala su vlasništvo njihovih autora, molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na [email protected]