Zakletva na večnu ljubav u novogodišnjoj noći

foto: Glas zapadne Srbije

Nekoliko hiljada Čačana dočekalo je pravoslavnu Novu godinu na gradskom trgu uz hitove estradne umetnice Milice Todorović. Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju javnosti je hrabrost jednog momka, koji je pred mnogobrojnim sugrađanima zaprosio svoju devojku, doduše bez prstena.

,,Pred svima vama u Čačku, hteo bih da kažem da tu među vama postoji jedna devojka koju mnogo volim i koja je za mene učinila mnogo i zaslužila je da joj postavim pitanje, Anđela da li želiš da se udaš za mene?”, upitao je Peđa, koji je sa nestrpljenjem čekao odgovor.

Popularna pevačica pozvala je devojku da izađe na binu i javno odgovori na postavljeno pitanje , što je ona učinila, a odgovor je naravno bio potvrdan.


IZVORGlas Zapadne Srbije
Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi sadržaji u obliku video i foto materijala su vlasništvo njihovih autora, molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na [email protected]