Horor u Atenici: Penzioner ležao na ledu, okružen čoporom podivljalih pasa!


Samo zahvaljujući prisebnoj i hrabroj reakciji jedne njegove mlade komšinice, Milan Stambolić nije postao žrtva čopora podivljalih pasa.

Užasna scena dogodila se pre tri dana u čačanskom naselju Atenica, kada je penzionisani vozač autobusa Autoprevoza, po izlasku iz pošte, hteo da pređe ulicu i uputi se ka kući koja se nalazi u neposrednoj blizini.

– “Led i sneg su bili na sve strane i hodao sam krajnje pažljivo. Kad sam bio na pola pešackog prelaza, na mene se iznenada zaleteo čopor pasa. Sigurno ih je bilo blizu deset. Gledajuci oko sebe koji će prvi da me napadne, okliznuo sam se i pao. I taman kad su krenuli da me ujedaju, na scenu je stupila komšinica koja je na moju veliku srecu sve videla na vreme i nekako je uspela da ih uplaši.” priča Milan Stambolić kako je lako mogao da postane jos jedan Srbin, žrtva pasa lutalica.

Samo dva dana kasnije, Milan je pošao u prodavnicu po hleb i ponovo se okliznuo na led i žestoko pao na asfalt.

-“Slušajte, na početku karijere sam vozio autobus po ivanjičkim selima, ali čak ni tamo po planini, na ulicama nije bilo toliko snega i leda, kao ovde u Atenici. A samo smo na 100 metara od gradske bolnice. Posteno od skromne penzije plaćam sve račune državi i valjda je red da mi ta država obezbedi ulicu kojom moze normalno da se hoda i da se čovek ne traumira od pasa lutalica. Pretrpeo sam veliki strah i zadobio ozbiljne povrede, tako da prikupljam lekarske nalaze za podnošenje tužbe.” rezignirano zaključuje Milan Stambolić.

Pogledajte prilog TV Galaksija o povredama na ledu koje su ovih dana sve učestalije.


IZVORMilorad Plazinić
Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi sadržaji u obliku video i foto materijala su vlasništvo njihovih autora, molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na [email protected]