Upucan advokat u Čačku

FOTO: RINA / Ivan Nikolić

Čačak – Kako agencija RINA saznaje u Čačku je upucan advokat Petar Đurović u svojoj kancelariji. Mesto događaja obezbeđuje policija, a povređeni je prebačen u Opštu bolnicu Čačak.

„Primljen je u bolnicu za sada u stabilnom stanju , sa ustrelnom ranom na prednjem trbušnom zidu. Urađena je dijagnostika, i primljen je u jedinicu intezivnog lečenja. U toku je dalje zbrinjavanje. Za sada nije životno ugrožen”, rekla je za agenciju RINA pr bolnice dr Biljana Kočović.

Policija je uhapsila osumnjičenog Milana J.(68).

Čovek koji je pucao na čačanskog advokata Petra Đurovića uhapšen je danas u Čačku. Reč je o penzioneru Milanu J. (68), koji je Đurovićev dugogodišnji klijent.

Milan J. je na Đurovića ispalio više hitaca iz pištolja na ulazu u njegovu kancelariju u Ulici Bate Jankovića. Advokat je pogođen u stomak, a odmah nakon ranjavanja prebačen je na Urgentno odeljenje čačanske bolnice.

Motivi ovog napada još uvek se ispituju.

 

 


IZVORRINA / MoravaInfo
Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi sadržaji u obliku video i foto materijala su vlasništvo njihovih autora, molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na [email protected]