Besplatna pripremna nastava na FTN


Fakultet tehničkih nauka u Čačku i ove godine organizuje besplatnu pripremnu nastavu za polaganje prijemnog ispita neophodnog za upis na fakultet.

U prvu godinu studija u školskoj 2019/2020. godini Fakultet tehničkih nauka će upisivati kandidate na programe osnovnih akademskih i integrisanih akademskih studija u trajanju od 4 ili 5 godina. Na prijemnom ispitu kandidat polaže jedan od predmeta ponuđenih na studijskom programu za koji kandidat konkuriše.

Besplatna pripremna nastava održava se subotom na Fakultetu tehničkih nauka i nastavu će izvoditi profesori i asistenti Fakulteta.

Dodatna pitanja možete uputiti na adresu [email protected]

O terminu početka besplatne pripremne nastave biće blagovremeno obavešteni (okvirno u martu 2019).

Prijavljivanje kandidata za besplatnu pripremnu nastavu vrši se popunjavanjem obrasca OVDE zaključno sa 7. martom 2019. godine.


IZVORMediaPortal
Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi sadržaji u obliku video i foto materijala su vlasništvo njihovih autora, molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na [email protected]