Treći protest u Čačku

FOTO: Beta

Pre početka protesta održan je minut ćutanja u pomen tragično nastradalom Čačaninu Milošu Mileusniću.

Ponovljeni su prošlonedeljni zahtevi da se obezbede fer i pošteni izbori, slobodni mediji, da se zaustavi nasilje, kao i da se pronađu nalagodavci i ubice Olivera Ivanovića i pokušaja ubistva Borka Stefanovića.

Takođe, ponovljeni su i zahtevi za smenu lokalnih vlasti, zahtevano je da se spreči odlazak mladih iz grada i reše komunalni problemi. Održana je i protestna šetnja centralnim gradskim ulicama.

“I dok se mi borimo vlast ćuti. Ćuti jer ne zna šta da kaže. Ćuti jer zna da smo u pravu. I dok oni ćute, grad i dalje propada. Dok oni ćute, mladi i dalje odlaze iz grada. Dok oni ćute, Morava je i dalje zagađena. Dok oni ćute, bioskopa i dalje nema”, istakao je Radiša Ćeriman, organizator protesta u Čačku.


IZVORRTS
Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi sadržaji u obliku video i foto materijala su vlasništvo njihovih autora, molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na [email protected]