Četvrto mesto za projekat mladih Čačana “Zvezdana staza”


Od 01. do 03. februara na Zlatiboru održan je „Svetionik znanja“ – projekat koji sprovodi Organizacija srpskih studenata u inostranstvu (OSSI), finansira Ministarstvo omladine i sporta a koji se odnosi na obrazovanje i vaspitanje i obuku mladih.

Na takmičenju projekata učestvovalo je ukupno 60 srednjoškolaca, treće i četvrte godine, iz 15 gradova Srbije. Uz stručno vođenje koordinatora, mentora iz inostranstva i alumni mentora, timovi su osmišljavali projekte iz jedne od 5 oblasti : Kultura i umetnost, Ekologija, Društvena odgovornost i aktivizam, Sportska kultura i Turizam.

Aktivisti Kancelarije za mlade kao članovi Tima Čačak izložili su svoj projekat „Zvezdana staza“ koji je imao za cilj postavljanje zvezda posvećenim kulturno-istorijskim ličnostima koje su ostavile veliki pečat u kulturi i umetnosti grada Čačka, a sama ideja i prezentacija je naišla na izuzetno lepe pohvale, što dokazuje i četvrto mesto na kome se Čačak ovaj put našao.


IZVORMediaPortal
Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi sadržaji u obliku video i foto materijala su vlasništvo njihovih autora, molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na [email protected]