Gornji Milanovac: Plaćanje taksi bez odlaska u poštu


U saradnji sa Kancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu Republike Srbije opština Gornji Milanovac uvela je i pustila u rad POS terminal na šalteru opštinskog Uslužnog centra.

Postojanje ovog terminala olakšava građanima obavljanje svih administrativnih poslova koje podrazumevaju plaćanje određenih administrativnih taksi, kako republičkih tako i opštinskih.

Zahvaljujući puštanju u rad ovog terminala pri Uslužnom centru opštine Gornji Milanovac, prilikom izdavanja Izvoda iz matičnih knjiga ili Uverenja o državljanstvu, kao i prilikom pokretanja nekih administrativnih postupaka, građani više neće morati uplatu da vrše popunjavanjem uplatnica i plaćanjem na šalterima pošte ili banaka, već će to moći da urade jednostavnim povlačenjem kartice na šalteru Pisarnice.

Na ovaj način opština Gornji Milanovac i lokalno rukovodstvo žele da svim korisnicima usluga Uslužnog centra obezbede brzu i efikasnu realizaciju administrativnih procedura, težeći uvođenju što efikasnijeg jednošalterskog sistema.


Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi sadržaji u obliku video i foto materijala su vlasništvo njihovih autora, molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na [email protected]