Vučić sutra kreće u kampanju “Budućnost Srbije”

FOTO: Srpska Cafe

Odluka predsednika Vučića da obiđe naše gradove i sela, da razgovara sa građanima i da poseti mesta koja su obezbedila zaposlenje i bolje uslove za život je odluka, kako Antić navodi, odgovornog državnika prema svojim sugrađanima i njihovoj budućnosti.
Ministar u vladi Republike Srbije i visoki funkcioner SPS Aleksandar Antić ističe da je kampanja “Budućnost Srbije” u koju će sutra krenuti predsednik Aleksandar Vučić, za naše građane prilika koju se ne propušta.
– Kampanja “Budućnost Srbije” je za naše građane prilika koju ne treba da propuste, da iz prve ruke, direktno, čuju ono što ih najviše i možda jedino zanima, a to je kako će se njihov grad i njihova zemlja razvijati, kakva će biti budućnost njihove dece i šta država po tome preduzima – kaže Antić i ističe kako će predsednik Vučić obići skoro sva mesta u Srbiji.

– U svakom od njih postoje i problemi, ali postoje i veoma jasni i krupni rezultati napretka, novih radnih mesta, bolje infrastrukture, poboljšane zdravstvene usluge, snabdevanja energentima… Zato nema bolje prilike da se o svemu tome pošteno razgovara nego u susretu sa predsednikom i članovima Vlade, direktno, bez šumova kojima su građani neretko izloženi što putem medija ili kritičara ove vlasti – rekao je Ministar rudarstva i energetike.
Odluka predsednika Vučića da obiđe naše gradove i sela, da razgovara sa građanima i da poseti mesta koja su obezbedila zaposlenje i bolje uslove za život je odluka, kako Antić navodi, odgovornog državnika prema svojim sugrađanima i njihovoj budućnosti.

– Tako nešto nismo imali u bliskoj prošlosti, naprotiv, imali smo predsednike koji su uspeli da potroše dva mandata, a da ne obiđu svoju zemlju i razgovaraju sa građanima, osim kada su pred izbore dolazili po njihove glasove. Predsednik Vučić će zajedno sa članovima Vlade doći do građana i razgovaraće sa njima baš o budućnosti Srbije, jer tu budućnost moramo da gradimo zajedno i dogovorom, kako bismo našu zemlju napravili još boljom i uspešnijom – kaže Antić i dodaje:

– Potvrdićemo zajedno, na licu mesta, da je poslednjih godina učinjeno mnogo u svakom našem gradu, da su došle investicije, da se mladi ljudi zapošljavaju, da imamo bolji saobraćaj, efikasniju administraciju i zdravstvo, bolje uslove u školama i vrtićima, ali saslušaćemo i predloge građana kako da stvari budu još bolje. Za tako nešto nema boljeg i poštenijeg načina nego u direktnom razgovoru sa šefom države i predstavnicima Vlade, što će omogućiti kampanja “Budućnost Srbije”.


IZVORGlas Zapadne Srbije / Alo
Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi sadržaji u obliku video i foto materijala su vlasništvo njihovih autora, molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na [email protected]