Dvogodišnje dete preminulo u čačanskoj bolnici


U petak 8.februara oko 20 časova i 20 minuta u čačansku bolnicu primljeno je dete starosti dve godine i osam meseci sa znacima respiratorne infekcije.

-Nakon pedijatrijskog pregleda, oko 20 časova i 40 minuta, dete je hospitalizovano na odeljenje pedijatrije, gde su sprovedene sve neophodne dijagnostičke procedure i uključena adekvatna terapija, uz praćenje vitalnih funkcija koje su bile stabilne i na poslednjem kliničkom pregledu oko četiri sata ujutru 9.februara. Ubrzo iza toga dolazi do iznenadnog pogoršanja i uz sve preduzete mere reanimacije pedijatra i anesteziologa, nažalost mogli su samo da konstatuju letalni ishod u 5 časova i 37 minuta. O ishodu su obaveštene sve nadležne ustanove i podnet zahtev za kliničku obdukciju, o čemu će javnost biti obaveštena od strane nadležnih službi, navodi se u saopštenju Opšte bolnice u Čačku.


Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi sadržaji u obliku video i foto materijala su vlasništvo njihovih autora, molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na [email protected]