Troje mladih Čačana izvršilo samoubistvo u samo deset dana

FOTO: A. Kostić

Serija samoubistava kakva se ne pamti u Čačku. Za samo deset dana troje mladih ljudi iz grada na Moravi odlučilo je da sebi oduzme život.

Najpre se 18. februara u kompleksu poznatog čačanskog izletišta Spomen park obesio Nenad S. (24), koji je radio kao konobar u jednom čačanskom ugostiteljskom objektu.

U noći između nedelje i ponedeljka skokom sa zgrade u Balkanskoj ulici ubio se Dejan Š. koji je dan nakon tragične smrti trebalo da proslavi trideseti rođendan. On je pre skoka ostavio oproštajno pismo na svom Fejsbuk nalogu.

Konačno, u četvrtak oko podneva skokom sa dvanaestog sprata popularnog “žutog solitera“ na uglu Nemanjine i Ulice Kneza Miloša život je sebi oduzela Jelena G. (20). Još uvek su nepoznati motivi koji su je naterali na ovaj čin.

Zvanični podaci kažu da se u Čačku tokom 2017. godine dogodilo 28 samoubistava, što je grad na Moravi svrstalo na sam vrh ove neslavne liste u Srbiji.

Izvor: Morava info


Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi sadržaji u obliku video i foto materijala su vlasništvo njihovih autora, molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na [email protected]