LIDL u Čačku od 14. marta

FOTO: Rina

Nakon gotovo pola godine uspešnog poslovanja u prve 23 prodavnice, kompanija Lidl Srbija nastavlja širenje mreže otvaranjem još dve prodavnice i to u Beogradu na Labudovom brdu i u Čačku.

Lidl prodavnica u Čačku, u Beogradskoj ulici br. 1, počeće sa radom u četvrtak 14. marta, u 8:00 časova ujutru. Prvi savremeni diskont u Srbiji, kao i prilikom prethodnih otvaranja, nastavlja sa praksom dobrog slavljeničkog raspoloženja, pa Čačane očekuje pažljivo odabran asortiman proizvoda i snižene cene odabranih artikala.

„Kao što smo obećali, nastavljamo širenje mreže i u 2019. godini, a prodavnica u Čačku je tek prva koju otvaramo ove godine. Veoma se radujemo što je sada na red došlo osvajanje srca građana Čačka i potrudićemo se da ih uverimo da nudimo najbolji odnos cene i kvaliteta, kao i da im predstavimo sve prednosti jedinstvenog Lidl koncepta. Za sve one koji sa nama budu na sam dan otvaranja, 14. marta, pripremili smo slavljeničke cene i veseo program“, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija Martina Petrović.

Prve posetioce će u pametnu kupovinu u novootvorenom čačanskom Lidlu, 14. marta, uvesti hor Osnovne škole „Preljina“ uz podršku Narodnog orkestra „Abrašević“ iz Čačka pod vođstvom Mile Aleksić. Takođe, Čačani će imati priliku da učestvovanjem u aktivaciji „Točak znanja“ ispred prodavnice provere svoje znanje o Lidlovim proizvodima i dobiju zanimljive poklone.

Bogat asortiman od 1.500 proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta je ono što će Čačane dočekati na policama. Osim jedinstvenih Lidl brendova, u ponudi će se naći i više od 350 proizvoda domaćih dobavljača.
Ni ovoga puta neće izostati dodatne akcijske ponude sa izuzetno atraktivnim cenama, kao ni ponuda neprehrambenih proizvoda koja se svake nedelje menja.

FOTO: Rina

Nakon otvaranja, Lidl prodavnica u Čačku nastavlja sa radom tokom svakog dana u nedelji, od 08 do 22 časa. Svim potrošačima na raspolaganju je veliki parking, čije je korišćenje za potrošače besplatno.

Lidl prodavnice u Srbiji se odlikuju modernim dizajnom, većim prodajnim prostorom i prostranijim parking mestima, sve u skladu sa novim internacionalnim standardima gradnje. Te karakteristike, uz više prirodnog svetla, veću energetsku efikasnost i atraktivan izgled omogućavaju prvom savremenom diskontu u Srbiji da pruži svojim potrošačima lepše iskustvo kupovine, bude prijatno i sigurno mesto za rad zaposlenih i da odgovorno postupa prema životnoj sredini.


IZVORRINA
Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi sadržaji u obliku video i foto materijala su vlasništvo njihovih autora, molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na [email protected]