Gradonačelnik Čačka Milun Todorović osudio upad u RTS koji se desio sinoć

FOTO: Matrix Studio

U svojoj objavi na društvenim mrežama gradonačelnik Čačka je izjavio da osuđuje nasilan upad u zgradu RTSa od strane lidera Saveza za Srbiju.

Njegovu izjavu prenosimo u celosti:

Najoštrije osuđujem nasilan upad u zgradu RTS-a od strane lidera SZS, Đilasa, Obradovića i ostale družine. Očekujem od državnih organa da sankcionišu svako nasilje i vandalizam.
Ovakvo ponašanje protestanata izlazi iz okvira demokratskog i civilizovanog društva i upravo pokazuje kako određene opozicione strukture zamišljaju da demokratija treba da izgleda.

Puna podrška Ministru Stefanoviću i Predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću.

Da podsetimo, upad u RTS dogodio se sinoć tokom protestne šetnje “1 od 5 miliona” tokom koje su demonstranti na čelu sa liderima opozicije nasilno upali u zgradu RTS-a i zahtevali uključenje u Dnevnik 2, kako bi izneli svoje stavove.

Novinska udruženja osudila su napad na novinare.

Snimak iz zgrade RTS-a.


Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi sadržaji u obliku video i foto materijala su vlasništvo njihovih autora, molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na [email protected]