FORVERK traži radnike, spremite se za Sajam zapošljavanja


Kako saznaje portal “Reflektor”, radi se o radnim mestima u proizvodnji, administraciji, menadžmentu i drugim poslovima.

Nemačka kompanija Forverk, koja u Čačku na 65 000 kvadratnih metara gradi fabriku delova za autoindustriju počeće sa radom najverovatnije u junu mesecu. Tim povodom ova kompanija u narednim nedeljama raspisaće konkurs za oko 120 radnika. Radi se o radnim mestima u proizvodnji, administraciji, menadžmentu i drugim poslovima.

Ova radna mesta biće “ponuđena” Čačanima na sajmu zapošljavanja koji će se održati 17. aprila u holu Doma kulture u Čačku. Do kraja ove godine u ovoj fabrici posao bi trebalo da dobije oko 300 radnika, a plan je da u roku od nekoliko godina nemački gigant premaši cifru od 1000 zaposlenih.


IZVORReflektor
Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi sadržaji u obliku video i foto materijala su vlasništvo njihovih autora, molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na [email protected]