Čačanski naprednjaci se ograđuju od divljačkih akcija pristalica Dveri i Saveza za Srbiju

FOTO: GZS

Na adresu naše redakcije stiglo je saopštenje za javnost Informativne službe poverenešitva Srpske napredne stranke u Čačku, koje prenosimo u celosti.

Povodom najnovijih nemilih scena ispred Skupštine Beograda, kada je grupa huligana, predvođena osvedočenim nasilnikom Boškom Obradovićem nasrnula na učesnice radionice o rodnoj ravnopravnosti, Gradski odbor Srpske napredne stranke Čačak izražava najdublje gnušanje i prezir prema tom primitivnom činu, čiji je glavni akter na žalost ponovo jedan naš sugrađanin, kome su neostvareni politički ciljevi i suluda želja za vlašću očigledno pomutili razum.

Čačanski naprednjaci se ograđuju od najnovijih divljačkih akcija pristalica Dveri i njihovih saboraca iz takozvanog Saveza za Srbiju i žele da javnosti jasno stave do znanja da Obradović nikada i ni na koji način neće i ne može predstavljati Čačak i Čačane. Čovek kome su puna usta borbe za ljudska prava i porodične vrednosti, a pri tome se ponaša krajnje primitivno, drastično kršeći upravo te principe, trebalo bi što pre da potraži stručnu lekarsku pomoć i pod hitno se povuče iz javnog života. Sve drugo može dovesti samo do eskalacije i novih nemilih scena, sa nesagledivim posledicama.

Istivremeno podsećamo javnost na činjenicu da odbornika Skupštine grada Čačka Boška Obradovića, za koga su neki birači očigledno greškom glasali, već duže vreme nema u skupštinskim klupama lokalnog parlamenta, ali je zato sebi dao za pravo da se drzne i uputi ka vratima Skupštine Beograda, tražeći tobože sastanak sa gradonačelnikom dr Zoranom Radojičićem.

Rukovodstvo Gradskog odbora SNS Čačak apeluje na nadležne državne organe da pod hitno preduzmu sve neophodne zakonske mere, kako bi se zaustavilo nasilje pomahnitalog čoveka, koji je očito izgubio kompas i pitanje je dokle je spreman da ide u svom gubitničkom pohodu. Iz svega do sada viđenog jasno je da se ovom ludilo pod hitno mora stati na put.

Informativna služba
Gradskog odbora
Srpske napredne stranke Čačak


Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi sadržaji u obliku video i foto materijala su vlasništvo njihovih autora, molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na [email protected]