Traktor za borca sa Košara

FOTO: MNA, Galaksija

Članovi Poslovnog udruženja (PU) “Gradac 97” uručili su danas u selu Ostra ključeve od traktora borcu sa Košara Zoranu Peroviću.

Predsednik PU Gradac Dragan Jovanović, izjavio je da, čim su čuli da je Zoranu neophodna pomoć, odmah su pokrenuli akciju među svojim članovima.

“Zahvaljujući svim članovima udruženja kupili smo traktor za Zorana, kako bi smo mu olakšali radove na imanju”, rekao je Jovanović.

On je istakao da je jedan od ciljeva udruženja pomoć udruženim građanima.

Vlasnik AutoČačka Milenko Kostić, rekao je da su njegovi radnici pre pet godina napravili temelje za Zoranovu kući i prepokrili je.

“Mislim da ovo neće biti jedina donacija. Grad je obećao da će mu sagraditi kuću, a mi ćemo pomoći sa nabavkom još neke opreme. Nadam se da će Zoran biti srećniji kada dobije normalne uslove za život”, naveo je Kostić.

FOTO: MNA, Galaksija

Borcu sa Košara Zoranu Peroviću, traktor mnogo znači i zahvalan je svima koji su učestvovali u njegovoj kupovini.

“Sada imam mogućnost da završim novu štalu, povećam broj goveda. Traktor će mi služiti da prevezem seno, koncentrat, sve ono što se radi u selu sa mašinom”, rekao je Perović.

Izrazio je i zadovoljstvo što će dobiti novu kuću, a planira i da uvede vodu.

Predstavnik gornjomilanovačke firme Agrouniverzal Milan Pršić, preko koje je kupljen traktor, kaže da je vozilo praktično za brdsko-planinske predele.

“Traktor, koji košta 12.000 evra sa PDV-om, ima 48 konjskih snaga, četiri brzine, reduktor, primenljiv je za naše predele. Dali smo skroman doprinos prilikom kupovine, a i dalje ćemo Zoranu pružati sve vrste tehničke i servisne podrške”, zaključio je Pršić.


IZVORMNA, RTV Galaksija 32
Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi sadržaji u obliku video i foto materijala su vlasništvo njihovih autora, molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na [email protected]