Od kraja meseca opet naplata parkinga putem SMS u Čačku

FOTO: Matrix Studio

Prihvatili smo predlog domaće firme “Dokus” da bez naknade ustupi JP “Parking servis”softversko rešenje za parkiranje putem sms poruka i to smo prihvatili do kraja ove godine dok se ne okonča postupak nabavke. Krajem aprila očekujemo da se ponovo sistem parkiranja kroz sms definiše u Čačku”, izjavio je gradonačelnik Milun Todorović.

On ističe da je najvažnije da taj sistem ponovo funkcioniše kako bi građanima bilo olakšano parkiranje.

“Trebalo je ranije ući u javni poziv i da se ne čeka zadnji minut za rešavanje problema. Sad smo tu gde jesmo, ovo rešenje sa firmom “Dokus” je jedna vsrta pravnog vakuma jer građani ne smeju da budu taoci loših odluka bilo koga. Čačak je među prvim gradovima u Srbiji imao sms naplatu parkinga, a evo danas smo došli u situaciju da to nemamo i zato je neophodno taj sistem ponovo staviti u funkciju”, naglasio je Todorović.


IZVORGlas zapadne Srbije
Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi sadržaji u obliku video i foto materijala su vlasništvo njihovih autora, molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na [email protected]