Naprednjaci obustavili dežurstva ispred Skupštine u Čačku

FOTO: GZS

Na adresu naše redakcije stiglo je saopštenje SNS u Čačku koje prenosimo u celosti:

U dogovoru sa rukovodstvom Srpske napredne stranke odbornici Odborničke grupe “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje” u Skupštini grada Čačka su odlučili da prekinu sa dežurstvima u holu lokalne samouprave, ali ostaju pripravni da u slučaju bilo kakvog nezakonitog i nasilnog nasrtaja na institucije u našem gradu ponovo reaguju i okupe se kako bi odbranili izbornu volju građana, koji su na lokalnim izborima 2016. godine ukazali poverenje upravo ovoj koaliciji da vodi grad.

Ujedno, zahvaljujemo se svim našim lokanim funkcionerima, koalicionim partnerima, članovima SNS i građanima koji su nam prethodnih dana davali podršku i pomagali tokom dežurstava, jer je to bio značajan podstrek da istrajemo i ne dozvolimo da oni koji su na političkoj nizbrdici iskoriste priliku i ponovo naprave neki incident, što im je postao manir prethodnih dana i sedmica.

Predsednik Odborničke grupe
“Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”
Aleksandar Maksimović


Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi sadržaji u obliku video i foto materijala su vlasništvo njihovih autora, molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na [email protected]