Delta Biznis Inkubator u NTP Čačak


Delta Holding i ove godine otvara prijave za program za podršku razvoju startap ideja u oblasti logistike, distribucije, poljoprivrede i nekretnina.

Predstavljanje programa je u četvrtak 9. maja od 15 časova u Naučno Tehnološkom Parku (adresa: Nikole Tesle 42).

Zainteresovani timovi mogu da se prijave za učešće u programu do 13. maja isključivo na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs, gde mogu da se pronađu sve potrebne informacije o programu.

Timovi koji prođu proces selekcije i uđu u Delta Biznis Inkubator imaju mogućnost da tokom tri meseca razvijaju i grade svoju ideju uz Deltinu pomoć, podršku i resurse. Svi timovi imaće na raspolaganju biznis konsultanta, mentora, mrežu kontakta uspešnih ljudi i finansijska sredstva za početni razvoj startapa.

U Naučno tehnološkom parku Čačak, ovo je druga godina u kojoj se organizuje promocija programa, koji pruža podršku razvoju preduzetništva, a kao rezultat prošlogodišnje promocije tim iz Čačka (Frigo gel) je dobio podršku i pobedio u konkurenciji od 27 startap timova.

Više informacija o programu biće dostupno na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs i na zvaničnoj Fejsbuk stranici programa.

U prilogu je baner za najavljeni događaj.


Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi sadržaji u obliku video i foto materijala su vlasništvo njihovih autora, molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na [email protected]