Čelnicima opštine Požega produžen pritvor

FOTO: Screenshot

Čelnicima opštine Požega i preduzetniku koji su u subotu uhapšeni zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj produžen je pritvor do 30 dana, javio je večeras RTS.

Milinku Mitroviću, suprugu predsednice skupštine opštine Zorice Mitrović ukinuto je zadržavanje i omogućeno da se brani sa slobode.

Pripadnici MUP-a su u subotu uhapsili opštinsko rukovodstvo u Požegi zbog zloupotrebe službenog položaja.

Uhapšeni su predsednik opštine Milan Božić (62), predsednica skupštine opštine Zorica Mitrović (49) i njen suprug Milinko Mitrović, kao i načelnik Opštinske uprave Velimir Maksić (49) zbog sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Takođe, uhapšen je i Vladimir Gavrilović (49) odgovorno lice Agencije za procenu nekretnina „Gorski Ivanjica“, zbog sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba u vezi sa javnom nabavkom i produženo krivično delo falsifikovanje isprave.


IZVOREpicentarPress / MNA
Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi sadržaji u obliku video i foto materijala su vlasništvo njihovih autora, molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na [email protected]