Gradski štab za vanredne situacije u pripravnosti zbog najavljenih padavina

FOTO: Dženarika

Zbog najavljenih padavina koje nas očekuju do 16. maja 2019. godine, Gradski štab za vanredne situacije grada Čačka danas počeo je sa preduzimanjem preventivnih mera na kritičnim lokacijama. U saopštenju koje je izdao Štab za vanredne situacije kaže se sledeće:

“Jedinice civilne zaštite opšte namene grada Čačka postavljaće vreće sa peskom na nekoliko lokacija gde trenutno nije moguće mašinski izvoditi radove. Nalog su od strane gradonačelnika dobila naša komunalna preduzeća da uvedu pripravnost i da se sve rešetke očiste na kolovozima zbog odvoda površinske vode.” – rekli su nam u gradskom štabu.

Svi građani mogu prijaviti probleme Situacionom centru grada Čačka na telefon 0800/112-032 koji je dežuran 24 časa, navodi se u saopštenju.


Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi sadržaji u obliku video i foto materijala su vlasništvo njihovih autora, molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na [email protected]