Novo ruho za kružni tok kod kafane Car Lazar


Danas su počeli opsežni radovi na rekonstrukciji kružnog toka kod kafane Car Lazar koji će biti završeni sutra do 12 časova, a samo sat kasnije, saobraćaj će ponovo u potpunosti da bude normalizovan.

U prvoj fazi radova, kako saznajemo od Milana Bojovića, pomoćnika gradonačelnika Čačka, obavljeno je frezovanje asfalta, posle čega je na red došla nivelacija šahti.

Protok vozila se sve vreme odvijao nesmetano, ali usporeno i uz pomoć dodatne saobraćajne signalizacije i asistenciju saobraćajne policije.

– Tako je bilo danas, ali sutra ujutru od 8 časova, saobraćaj će biti zaustavljen na nekoliko časova, kako bi se odradili finalni radovi. Iz tog razloga apelujemo na vozače i pešake, da budu strpljivi i tolerantni – izjavili su za naš portal iz gradske uprave.


Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi sadržaji u obliku video i foto materijala su vlasništvo njihovih autora, molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na [email protected]