Gradski bazen u petak i subotu radi do 22 časa

FOTO: SC "Mladost"

Po najavama meteorologa pred nama je veoma topao vikend sa tropskim temperaturama.

To se poklopilo i sa početkom letnjeg raspusta za učenike osnovnih škola, pa je rukovodstvo Sportskog centra Mladost donelo odluku da u petak i subotu gradski bazeni rade od 8:30 do 22:00 časa.

„Svedoci smo da je zbog lošeg vremena kupališna sezona na gradskim bazenima kasnila. Mi smo startovali prošle subote i veoma smo zadovoljni posetom u prvoj sedmici rada. S’ obzirom da su naši sugrađani dugo čekali pravo letnje vreme, a i da se osnovci raspuštaju, doneli smo odluku da bazeni 14. i 15. juna rade produženo do 22 časa. Maksimalno spremni dočekujemo predstojeće tropske dane. Sve službe za bezbedan i organizovan rad na bazenima su potpuno spremne, pa pozivam sve naše sugrađane da uživaju u kupanju i sunčanju”, rekao je direktor SC „Mladost” Miloš Stevanić.

Podsećamo da je cena dnevne karte 150 dinara. U prodaji su i mesečne karte po ceni od 2.000 dinara, dok sezonske koštaju 4.000 dinara. Mesečne i sezonske karte možete kupiti u prostorijama SC Mladost na Gradskom stadionu svakog radnog dana od 8:00 do 15:00 časova.


IZVORGZS
Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi sadržaji u obliku video i foto materijala su vlasništvo njihovih autora, molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na [email protected]