PORODIČNA VOŽNJA: 11. Biciklijada – čačanska kritična masa


U nedelju, 29.09.2019. godine u 15 časova sa gradskog trga u Čačku startovaće 11. po redu “Biciklijada 2019 – čačanska kritična masa”, koju u organizuju Unija mladih Čačak pod pokroviteljstvom grada Čačka.

Biciklijada je tradicionalna porodična vožnja kroz naš grad koja ima za cilj promociju bicikla kao zdravog i ekološkog prevoznog sredstva.

Program:
Prema programu biciklijade okupljanje učesnika manifestacije na gradskom trgu planirano je od 14.30 do 15 časova.
U 15 časova planiran je start i vožnja gradskim ulicama do gradskog stadiona.
Na gradskom stadionu planiran je prateći program kao i izbor najmlađeg i najstarijeg učesnika Biciklijade.

Dužina: 4,4km

Ruta: Start i izlazak sa Gradskog trga desno u ulicu Župana Stracimira, nastavak pravo ka Kuželjevoj ulici i kružnom toku kod „Solida“, dalje na drugi izlaz sa kružnog toka ka ulici Devet Jugovića dalje ka kružnom toku kod kafane „Car Lazar“ i ka četvrtom izlazu u ulicu Dr Dragiše Mišovića, pravo do Lukoil pumpe i desno u ulicu Nemanjina, celom dužinom ulice pravo ka kružnom toku, dalje na prvi izlaz u ulicu Svetog Save i dalje ka raskrsnici sa ulicom Vojvode Stepe, levo u ulicu Vojvode Stepe, do raskrsnice sa ulicom Ilije Garašanina, desno u ulicu Ilije Garašanina i pravo do gradskog stadiona gde se završava vožnja.

Prijatelji Biciklijade:
Grad Čačak, Sportski centar “Mladost” i Kancelarija za mlade.


Dobro došli na portal BMedia.rs, sve vesti na ovom portalu su informativnog karaktera i nemaju nameru uvrede ili povrede integriteta ličnosti. Svi sadržaji u obliku video i foto materijala su vlasništvo njihovih autora, molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na bmed[email protected]