O NAMA

KOMPAKTAN TIM

VRHUNSKOG KVALITETA

ISKUSTVO, PROFESIONALNOST, ROKOVI

KOMPAKTAN TIM

VRHUNSKOG KVALITETA

ISKUSTVO, PROFESIONALNOST, ROKOVI

BMedia je mlada digitalna kreativna agencija iz Rume. Tim sastavljen od vrhunskih profesionalaca okupljen je u cilju pružanja kreativnih usluga prvoklasnog kvaliteta u unapred dogovorenim rokovima. 

Iako je agencija mlada, njen tim zajedno poseduje više od pedeset godina radnog iskustva. Dva grafička dizajnera, tri web programera, SEO stručnjak i Copywriter čine mali kompaktni tim koji može da odgovori svakom izazovu. 

Svi u našem timu konstantno prate nove trendove i tehnologije iz oblasti grafičkog i web dizajna, digitalnog marketinga i štampe. Kontinuiranim usavršavanjem stičemo znanje koje primenjujemo kada klijent od nas zahteva brendiranje, usluge grafičkog i web dizajna ili usluge digitalnog marketinga. Težimo ka tome da u svakodnevnom radu budemo kreativna energija koja otvara nove horizonte našim klijenatima.

ŠTA DRUGI

MISLE O NAMA

ISKUSTVA, IMPRESIJE I UTISCI

ŠTA DRUGI

MISLE O NAMA

ISKUSTVA, IMPRESIJE I UTISCI

Izuzetno profesionalni i temeljni u svom poslu, što je danas zaista retkost u moru agencija. Uspešna saradnja na više različitih projekata nas dovodi do narednog koji upravo započinjemo.  Verujem da će ovo biti dugoročna saradnja.
Milenko Keser
Keser Inženjering
BMedia je fantastičan partner! Radili su na mnogo projekata za mene. Obratiće pažnju na svaki detalj kako bi pružili savršenu uslugu. Preporučujem ih za usluge web i grafičkog dizajna.
Michael Manto
iPlaud LLC
Tim BMedia je saslušao naše zahteve a onda na visokom nivou odgovorio na njih. Malo je reći da smo bili impresionirani. Nivo pažnje koji je uložen u ceo prjekat ostavio je bez teksta sve u našoj firmi. Ako želite moderan i funkcionalan web sajt na pravom ste mestu!
Goran Svoboda
The Search Marketing Shop

ŽELITE DA NARUČITE

NAŠE USLUGE?

SPREMITE SE DA BUDETE ODUŠEVLJENI

ŽELITE DA NARUČITE

NAŠE USLUGE?

SPREMITE SE DA BUDETE ODUŠEVLJENI

Scroll to Top