GRAFIČKI DIZAJN

Vizuelni ton koji uzdiže vaš brend

Kreirajte novi poslovni identitet, poverite nam vaše zamisli i planove a tim digitalne kreativne agencije BMedia će vašu viziju pretvoriti u stvarnost. Mi menjamo tok vašeg poslovanaj kreiranjem grafičkih rešenja koja idu u korak sa modernim trendovima i tehnikama.

GRAFIČKI DIZAJN

U KORAK SA VREMENOM

O GRAFIČKOM DIZAJNU

GRAFIČKI DIZAJN

U KORAK SA VREMENOM

O GRAFIČKOM DIZAJNU

Grafički dizajn je nezaobilazna stavka u kreiranju kvalitetnog i originalnog vizuelnog identiteta. Neretko dobar grafički dizajn predstavlja odlučujuću prednost u odnosu na konkurenciju. Zato je veoma važno da posao kreiranja vašeg vizuelnog identiteta prepustite profesionalnom timu.

Ostati u korak sa vremenom postaje drugi važan aspekt. Trendovi u dizajnu se konstantno menjaju i novi koncepti se uvode. Mi u kreativnog digitalnoj agenciji BMedia stvaramo dizajne koji prevazilaze prosečnost, adaptivni su, čine vaš biznis savremenim i relevantnim dok komuniciraju sa vašim potencionalnim klijentima.

ŠIROKA PALETA

DIZAJN OPCIJA

USLUGE GRAFIČKOG DIZAJNA

ŠIROKA PALETA

DIZAJN OPCIJA

USLUGE GRAFIČKOG DIZAJNA

 • Logo Dizajn

  Logo, logotip ili zaštitni znak, predstavlja vizuelni identitet vaše kompanije na tržištu, nešto po čemu će ona biti prepoznatljiva.

 • Brendiranje

  Predstavite vaše preduzeće kroz jedinstven i sveobuhvatan vizuelni koncept, fokusiran na ključne elemente, ističući snagu brenda.

 • Vizit Karta

  Vizit karta je najčešće prva prezentacija vaše kompanije potencijalnom klijentu i zbog toga dizajn mora biti urađen kvalitetno.

 • Brošura

  Brošura je knjižica kratke forme od par do par desetina strana. Sadrži opis preduzeća koje se prezentuje, proizvode ili usluge koje ono nudi.

 • Katalog

  Katalog je lista proizvoda ili usluga koje nudi određena kompanija, objavljen kao štampani dokument ili elektronski dokument na internetu.

 • Restoranski Meni

  Kada su u pitanju restorani i kafići, meni predstvalja prvu prezentaciju hrane i pića koju imate u ponudi.

 • Etikete

  Etiketa je grafičko rešenje koje prezentuje i bliže opisuje proizvod. Dizajn etikete je ono što prodaje proizvod pored samog proizvoda.

 • Poster

  Potreban vam je dizajn nečeg nestandardnog. Kontaktirajte nas, objasnite vaš projekat a mi ćemo sagledati vaš zahtev i kreirati ponudu.

 • Bilbord

  Bilbord predstavlja sredstvo reklamiranja velikog formata na otvorenom prostoru koje vizuelnom komunikacijom prenosi snažnu poruku.

 • Dizajn majica

  Ako vam je potreban dizajn majica radi promocije vaše kompanije ili za neke druge potrebe, BMedia nudi dizajn u skladu sa najnovijim trendovima.

 • Kancekarijski materijal

  Dizajn kancelarijskog materijala čini da drugi primete vaše preduzeće kroz pažljivo dizajnirane elemente koji se nalazi na vašem kancelarijskom materijalu.

 • Dizajn banera

  Baneri su dugo vremena najrasprostranjeniji način oglašavanja na internetu. Vid su reklame u statičnom obliku ili kao animacija.

GRAFIČKI DIZAJN

KAO NA DLANU

NAŠI RADOVI

GRAFIČKI DIZAJN

KAO NA DLANU

NAŠI RADOVI

REČ, DVE...

O GRAFIČKOM DIZAJNU

BLOG

REČ, DVE...

O GRAFIČKOM DIZAJNU

BLOG

ŽELITE DA NARUČITE

NAŠE USLUGE?

SPREMITE SE DA BUDETE ODUŠEVLJENI

ŽELITE DA NARUČITE

NAŠE USLUGE?

SPREMITE SE DA BUDETE ODUŠEVLJENI

Scroll to Top