Opis projekta

Laney Lee Resources je online platforma koju uređuje Laney Lee, iskusni edukator, kako bi pružila vredne resurse i podršku nastavnicima. Web sajt projekta, laney-lee.com, služi kao centar za nastavnike koji traže visokokvalitetne nastavne materijale, instruktivne strategije i resurse za profesionalni razvoj.

Na web sajtu se nalazi sveobuhvatna kolekcija resursa prilagođenih za unapređenje nastave. Ovi resursi obuhvataju različite teme. Nastavnici mogu pristupiti raznim vrstama materijala i aktivnostima dizajniranim da angažuju učenike i promovišu značajna iskustva u učenju.

Naša uloga u izradi web sajta laney-lee.com bila je da pružimo profesionalnu uslugu izrade i dizajna web sajta. Kroz naše veštine i iskustvo, stvorili smo web sajt koji efikasno predstavlja sve resurse i informacije koje Laney Lee Science nudi nastavnicima. Radili smo u saradnji sa Laney Lee timom kako bismo osmislili intuitivan dizajn i funkcionalnosti koje olakšavaju navigaciju i pristup resursima. Naš cilj je bio da kroz kvalitetan dizajn pomognemo u promovisanju Laney Lee Resources kao pouzdanog izvora podrške za obrazovnu zajednicu. Kroz našu stručnost i angažovanje, doprineli smo tome da Laney Lee Resources dostigne širu publiku i doprinese unapređenju obrazovanja širom sveta.

Unapredite vaš biznis

Naš tim je spreman da se posveti vašim potrebama i pruži vam najbolje moguće usluge. Sa stručnošću koja seže u različite oblasti, zajedno ćemo izgraditi put ka uspehu vašeg poslovanja.