NAŠE USLUGE

Širok spektar prilagođen vašim potrebama

Saznaj više

Grafički dizajn

Naš tim vam pruža sveobuhvatne usluge koje će vaš brend izdvojiti na tržištu. Bez obzira da li vam je potreban logo, ilustracije ili dizajn materijala za štampanje, mi smo tu da pretvorimo vaše ideje u vizuelno atraktivne i efektne koncepte. Sa pažnjom posvećenom detaljima i inovativnim pristupom, garantujemo da će naš grafički dizajn odražavati i izdići autentičnost i kvalitet vašeg brenda.

Dizajn pakovanja

Logo dizajn

Ilustracije

Vizut karte

Infografici

Brošure

Web dizajn

Bez obzira da li vam je potrebna izrada web stranice od nule, redizajn postojeće stranice ili optimizacija za mobilne uređaje, naš tim će vas voditi kroz proces sa pažnjom na svaki detalj. Fokusirani smo na stvaranje funkcionalnih, privlačnih i korisnički orijentisanih web stranica koje će osigurati bolje korisničko iskustvo i povećati interakciju sa vašim posetiocima."

WordPress

Figma

Elementor

Responzivan dizajn

Sigurnost

Osnovi SEO

Internet prodavnica

Kompletno rešenje za izradu internet prodavnica prilagođeno vašim potrebama i ciljevima. Naš tim će vam pomoći da pokrenete ili unapredite svoju internet prodavnicu, nudeći sveobuhvatne usluge od dizajna, razvoja platforme, integracija sa plaćanjem i logistikom, do optimizacije za bolje korisničko iskustvo i veće konverzije. Sa fokusom na sigurnost, skalabilnost i funkcionalnost, garantujemo da će vaša internet prodavnica biti spremna da ostvari vaše prodajne ciljeve u digitalnom prostoru.

WordPress

Woocommerce

Elementor

Responzivan dizajn

Sigurnost

Osnovi SEO

BMedia u brojevima

0 +
Svih vrsti grafičkog dizajna
0 +
Napravljenih web sajtova
0 +
Zadovoljnih klijenata

Digitalni marketing

Uz naše usluge digitalnog marketinga, vaš brend će zauzeti centralno mesto u digitalnom svetu. Naša prilagođena strategija obuhvata sve, od SEO optimizacije i Google oglašavanja, do aktivnosti na društvenim mrežama i e-mail marketinga. Pružamo vam alate i ekspertizu koji će povećati vašu vidljivost, angažman i konverzije, omogućavajući vam da ostvarite dugoročan uspeh na digitalnom tržištu.

Društvene mreže

Strategija

Pisanje sadržaja

Google Ads

Google Analitika

Brendiranje

Otkrijte našu uslugu brendiranja koja će unaprijediti vašu prisutnost na tržištu. Naš tim stručnjaka će raditi sa vama kako bi stvorio brend koji odražava vaše jedinstvene vrednosti i privlači vašu ciljnu publiku. Od osmišljavanja logoa i vizuelnog identiteta do kreiranja cele priče oko vašeg brenda i strategija komunikacije, pružamo sveobuhvatno rešenje koje će vaš brend učiniti prepoznatljivim i nezaboravnim.

Logo dizajn

Knjiga standarda

Smernice

Brendiranje materijala i proizvoda

3D Modeliranje

Naša usluga 3D modeliranja pruža mogućnost da vaše ideje ožive u trodimenzionalnom prostoru. Bez obzira da li vam je potrebno modeliranje proizvoda, enterijera, eksterijera ili bilo koje druge kompleksne strukture, naš stručni tim će koristiti najnovije tehnologije i softvere kako bi kreirao detaljne i realistične modele. Sa velikom pažnjom na detalje i posvećenošću kvalitetu, garantujemo da će naša 3D modeliranja zadovoljiti vaše potrebe i nadmašiti vaša očekivanja.

Realistični renderi

3D Animacije

Naš kreativni svet

Unapredite vaš biznis

Naš tim je spreman da se posveti vašim potrebama i pruži vam najbolje moguće usluge. Sa stručnošću koja seže u različite oblasti, zajedno ćemo izgraditi put ka uspehu vašeg poslovanja.