Opis projekta


Brzo. Precizno. Efikasno. Bez obzira da li se upuštate u dublje učenje sa jezičkim modelom ili jednostavno želite da unapredite svoje mogućnosti semantičke pretrage, nCodex može brzo da vas pokrene.

nCodex se ističemo pružanjem brze implementacije naprednih rešenja za upravljanje dokumentima. Platforma omogućava brzu integraciju napredne veštačke inteligencije ili optimizovanih funkcionalnosti semantičke pretrage, obezbeđujući precizne rezultate u rekordnom vremenu.

Naša uloga u ovom projektu je bila da kao tim izgradimo funkcionalni web sajt baziran na precizno dizajniranom korisničkom interfejsu (UI) i korisničkom iskustvu (UX) nCodex platforme. Pažljivo smo osmislili i razvili intuitivan dizajn sa ciljem optimizacije upotrebljivosti i efikasnosti. Naša stručnost je bila ključna u obezbeđivanju da nCodex bude ne samo funkcionalan, već i privlačan i jednostavan za korišćenje.

Unapredite vaš biznis

Naš tim je spreman da se posveti vašim potrebama i pruži vam najbolje moguće usluge. Sa stručnošću koja seže u različite oblasti, zajedno ćemo izgraditi put ka uspehu vašeg poslovanja.