Opis projekta

Projekt „National Pride“ predstavlja sveobuhvatan pristup brendiranju australijskog web sajta koji se ističe po svojoj jedinstvenoj ponudi – prodaji majica i drugih vrsta odeće sa motivima različitih zemalja. Cilj ovog projekta je bio kreirati brend koji će odražavati prihvatanje i slavljenje različitosti među ljudima, posebno u kontekstu bogate etničke zajednice u Australiji.

Centralni koncept ovog projekta je bio stvoriti brend koji promoviše ideju prihvatanja i slavljenja različitosti kultura. To se odražava ne samo u samoj ponudi proizvoda sa motivima različitih zemalja, već i u dizajnu brenda. Tipografija je pažljivo odabrana kako bi odražavala širinu sveta, dok sfera u različitim bojama simbolizuje planetu Zemlju i raznolikost naroda koji je nastanjuju.

Poseban naglasak je stavljen na dizajn logotipa brenda, koji simbolizuje prihvatanje ljudi različitih nacionalnosti i podstiče na negovanje tradicije i povezanosti sa sopstvenim narodom i običajima. Odatle dolazi i naziv samog brenda – „National Pride“.

Kroz ovaj projekat, „National Pride“ postaje simbol otvorenosti, prihvatanja i proslave raznolikosti, pružajući korisnicima priliku da izraze svoj identitet na jedinstven i inspirativan način. Ovaj brend inspiriše ljude da se ponose svojim poreklom, ali istovremeno ohrabruje razmenu i poštovanje prema drugim kulturama, stvarajući tako atmosferu inkluzivnosti i jedinstva.

Unapredite vaš biznis

Naš tim je spreman da se posveti vašim potrebama i pruži vam najbolje moguće usluge. Sa stručnošću koja seže u različite oblasti, zajedno ćemo izgraditi put ka uspehu vašeg poslovanja.